Kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0:-
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sortiment
Valuta / Språk
Swedish  English 
Priser visas Inkl. moms
Nyhetsbrev
Nyhetsbrev
Erbjudanden
Populärt / Nytt
Reklam
NESE NE TV JU DEL API I KALTERT ATN NEW DHE JU KERKON KOD SHTYPNI 1234 ME PAS DUHET TE SHKONI TEK "HOME" ME TELEKOMANDEN TUAJ DHE TE VAZHDONI ME INSTALIMIN. E NJEJTA PROCEDURE BEHTE EDHE KUR DEL EKRANI I ZI, KUR DEL VETEM SHENJA ATN OSE KUR DEL "NO INTERNET CONECTION"
NESE JU KERKOHET JU DUHET te beni updatte apin ATN LIVE TV dhe me pas te shkoni tek HOME, dhe te vazhdoni me instalimin e AL AP TV sic tregohet ne video me poshte dhe ne kete faqe. 
NE RAST SE e keni instaluar me heret, shkoni tek HOME / aplikacionet dhe hapni apin AL TV ku jane kanalet shqiptare. Ky app do jete i vlefshem deri ne kthimin e kanaleve shqip ne listen kryesore ne boxin tuaj ATN:

Videotutoriali per instalimin e appit per ATN


Ketu e keni video tutorial per instalimin e appit te perkoheshem per kanalet ne Alfa TV

Pyetje dhe kontakt info@alfa.tv Video tutoriali si behet kthim ne gjendje fabrike i boxit ATN Kliko këtu

Zgjidhja e problemit me ngecjen e videos / nderprerje te kanaleve tek boxet ATN500, 1000, 2000, 3000
 
KUJDESSS! KJO ZGJIDHJE VLEN VETEM NESE SERIALI I BOXIT TUAJ FILLON ME  ATN040, ATN010, ATN020, ATN030  - SHIKONI NE FILLIM SERIALIN E NGJITUR NE BARKODIN POSHTE BOXIT TUAJ
Te boxet Android nr serial te te cileve fillojne me ATN040, ATN010, ATN020, ATN030, duhet te veproni ne kete menyre:
Pasi eshte insaluar app AL TV, shkoni tek menuja e APP-it (duke shtypur tastin e kaltert MENU ne digitronin e boxit) dhe me pas tastin OK
Me pas hyni tek SETINGS i Appit (rrota e dhembezuar ne te djathte)
Me pas Zgjidhni dhe klikoni te  "Playback"  
Me pas klikoni te "Decoder" dhe ju hapen nje nderfaqe e re me 3 opcione dhe ju zgjidhni dhe klikoni tek e para "Native"
Me pas ktheheni me pullen RETURN te kanalet dhe, para se ti hapni duhet ta fikni boxin ne pullen e kuqe POWER ne telekomande dhe kur restarohet eshte krejt ne rregull!

Zgjidhja e problemit me zerin e ulet!
Shkoni ne HOME te digitroni, shtypni shenjen Vol+ ne digitron deri ne fund, kthehuni te APP TV Al dhe e keni ne rregull. 
Faleminderit per mirekuptimin!

  
 
Priserna visas inkl. moms

Copyright © Albacorp